• Könyvbemutatók - Orbán László: Találkozásra várva c. kötete

     Több helyszínen bemutatásra kerül Orbán László: Találkozásra várva című kötete. Az első bemutatór 2019. február 5-én, kedden 18:00 órától lesz Sepsiszentgyörgyön a Szent József templomban, ahol szentmisét mutatnak be az Esperes úr lelki üdvéért. Utána 19:00 órai kezdettel a Sepsiszentgyörgyi Megyei Könyvtár  Gábor Áron termében bemutatásra kerül a könyv.
  • A megérintett szép továbbgondolásai – Könyvbemutató Kolozsváron

    „A gondolkodás magában is kaland, remélt, nem remélt világokat építő–romboló szellemi kaland tele szenvedélyekkel.

  • "Megnyitottunk"!

    Kedves Látogatók!  A Verbum Kiadó online platformja, webáruháza a mai naptól elérhető és használható, amely keretén belül lehetőség nyílik online fórumon történő könyvásárlásra, lapjaink (Vasárnap és Keresztény Szó) előfizetéssel történő megvásárlására és követésére, illetve nemsokára hozzáférhető lesz e két lap archívuma is.

Könyvek

Új
Orbán László
"Azok számára, akik Isten ajándékaként elérték az időskort, ez a könyv nagy segítséget nyújthat ennek a állapotnak a jó megélésére. Segít, hogy reálisan lássák az életüket, és értékelni tudják úgy a múltat, mint a jelent. Orbán László átélte, megélte az időskorral járó nehézségeket, felvette azt a keresztet, amit 'senkinek se kellek, csak útban vagyok mindenkinek" érzése okoz.
50,00 RON
Új
Jakubinyi György
Kis Szent Teréz életének jeles évfordulóit. tanítványait - szellemi követőit és a szent életének, írásainak és a róla szóló értekezések magyar nyelvű könyvészetét tartalmazza ez a kis kiadványunk.
5,00 RON
Új
András Ignác
Kászonszék története a kezdetektől a II. Világháborúig.
20,00 RON
Új
Serbán Mária és Fábián Róbert (szerk.)
A Vasárnap Katolikus Hetilap 2019-es évkönyve.
10,00 RON
Új
Tamás József (szerk.)
A Szentmise és a Szent Zsolozsma rendje a Római Kalendárium szerint a 2018-2019. liturgikus évre, a Gyulafehérvári Főegyházmegye és a Temesvári Egyházmegye papsága, a szerzetesrendek és a zsolozsmázók részére.
20,00 RON
Új
Bíró Jolán-Ilona
"A lélek mélyéről fakadó, ég felé szóló sóhajok, beszélgetések ezek a mindenhatóval, hogy jobban megértsem magát az életet és úgyis cselekedjem." - a szerző
20,00 RON