• "Megnyitottunk"!

    Kedves Látogatók!  A Verbum Kiadó online platformja, webáruháza a mai naptól elérhető és használható, amely keretén belül lehetőség nyílik online fórumon történő könyvásárlásra, lapjaink (Vasárnap és Keresztény Szó) előfizetéssel történő megvásárlására és követésére, illetve nemsokára hozzáférhető lesz e két lap archívuma is.

  • Könyvbemutató Kolozsváron: 80 évemből kereken 50 Kerekdombon

    A kolozsvári Szent Mihály Plébánia keretében működő Keresztény Értelmiségi Kör meghívására a Szent Mihály Nőszövetség dísztermében bemutatják Jakab Gábor pápai káplán, plébános 80 évemből kereken 50 Kerekdombon (Verbum, Kolozsvár 2018) című kötetét.

    A szerzővel Bodó Márta kiadói főszerkesztő, a Keresztény Szó felelős szerkesztője beszélget.

  • A Szent László kötet Székelyföldön

    A IX. Székelyföldi Napok rendezvénysorozat keretében a sepsiszentgyörgy Szent József plébánián,a gelencei Szent Imre-műemléktemplomba, a csíkszépvízi plébániatemplomban bemutatták a Szent László király – Erdély védőszentje című kötetet. A kötet szerkesztőjével és a szerzőkkel Szőcs Csaba, a Verbum Keresztény Kulturális Egyesület igazgatója beszélgetett.

Könyvek

Új
Serbán Mária és Fábián Róbert (szerk.)
A Vasárnap Katolikus Hetilap 2019-es évkönyve.
10,00 RON
Új
Tamás József (szerk.)
A Szentmise és a Szent Zsolozsma rendje a Római Kalendárium szerint a 2018-2019. liturgikus évre, a Gyulafehérvári Főegyházmegye és a Temesvári Egyházmegye papsága, a szerzetesrendek és a zsolozsmázók részére.
20,00 RON
Új
Bíró Jolán-Ilona
"A lélek mélyéről fakadó, ég felé szóló sóhajok, beszélgetések ezek a mindenhatóval, hogy jobban megértsem magát az életet és úgyis cselekedjem." - a szerző
20,00 RON
Új
Hegedűs Enikő (szerk.)
Szent László király, a "lovagkirály" ábrázolásai, képi reprezentációi a történelmi Erdély területén.
99,00 RON