• IMÁDKOZZUNK HIVATÁSOKÉRT!

    Kedves Látogatók! A hivatás témájában szeretettel ajánljuk figyelmükbe az IMÁDKOZZUNK HIVATÁSOKÉRT c. imakönyvünket, amelyet Darvas Piroska és Oláh Zoltán szerkesztett (közreműködők: Egeli Ferenc, Ilyés Zsolt, Jakab Attila és Szőcs László SJ) és a Hivatásgondozó Bizottság adott ki még 2008-ban.

  • Könyvbemutatók - Joyce Rupp: Fényszikrák és Határtalan együttérzés c. a Verbum által kiadott kötetei

    Kettős könyvbemutató hat különböző helyszínen: Gyergyószentmiklós, Marosvásárhely, Brassó, Csíkszereda,  Gyulafehérvár és Kolozsváron

  • Könyvbemutatók - Orbán László: Találkozásra várva c. kötete

     Több helyszínen bemutatásra kerül Orbán László: Találkozásra várva című kötete. Az első bemutatór 2019. február 5-én, kedden 18:00 órától lesz Sepsiszentgyörgyön a Szent József templomban, ahol szentmisét mutatnak be az Esperes úr lelki üdvéért. Utána 19:00 órai kezdettel a Sepsiszentgyörgyi Megyei Könyvtár  Gábor Áron termében bemutatásra kerül a könyv.

Cărţi

Nou
A Szent István Társulat kiadásában
Ó- és Újszövetségi Szentírás, 12x19 cm a mérete, színe bordó.
Preţ:49,00 RON
Nou
Holló László és Vik János (szerk.)
A Római Katolikus Teológia Kar megalakulásának 20. évfordulója alkalmából tartott emlékkonferencia előadásai.
Preţ:25,00 RON
Nou
Angi István
A gondolkodás magában is kaland, remélt-nem remélt világokat építő-romboló szellemi kaland tele szenvedélyekkel. Hát még a továbbgondoló gondolkodás! Itt már a létező gondolattal kerül szembe, és a remélő-nem remélő, de már kigondolt világok üzenetének játékosságát komolyra fogva a kaland rizikóját is vállalni kell. Ám a vállalt rizikó ígérettel terhes. Biztat a „tovább”-ra.
Preţ:30,00 RON
Nou
Orbán László
"Azok számára, akik Isten ajándékaként elérték az időskort, ez a könyv nagy segítséget nyújthat ennek a állapotnak a jó megélésére. Segít, hogy reálisan lássák az életüket, és értékelni tudják úgy a múltat, mint a jelent. Orbán László átélte, megélte az időskorral járó nehézségeket, felvette azt a keresztet, amit 'senkinek se kellek, csak útban vagyok mindenkinek" érzése okoz.
Preţ:50,00 RON
Nou
András Ignác
Kászonszék története a kezdetektől a II. Világháborúig.
Preţ:20,00 RON
Nou
Bíró Jolán-Ilona
"A lélek mélyéről fakadó, ég felé szóló sóhajok, beszélgetések ezek a mindenhatóval, hogy jobban megértsem magát az életet és úgyis cselekedjem." - a szerző
Preţ:20,00 RON
Nou
Hegedűs Enikő (szerk.)
Szent László király, a "lovagkirály" ábrázolásai, képi reprezentációi a történelmi Erdély területén.
Preţ:99,00 RON
Nou
Jakab Gábor
A kötetben a nyolcvanéves Jakab Gábor atya állít szerény írásos emléket a maga mögött hagyott időnek, többek között félévszázados kolozsvári jelenlétének és szolgálatának.
Preţ:30,00 RON