Joyce Rupp

A határtalan együttérzés imái

Kiadó: 
Verbum
Kiadási év: 
2019
Joyce Rupp amerikai lelkiségi író harmadik könyve magyarul! A szervita szerzetes-szerző műveit a mélyen megélt lelkiség és a mindennapok gyakorlatiassága, a művészi ihlet és a sokrétű tudás, valamint a bölcs kísérő és küzdő lelki társ vonásainak egyensúlya jellemzi.
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám: 
224
15,00 RON
Raktáron
SKU:
vb19008
Részletek

Az igazi ima átalakít: képessé tesz arra hogy a Teremtő és a Gondviselő munkatársaivá legyünk egy jobb, szebb, egészségesebb, igazságosabb külső és belső világ megteremtéséhez. Negyven olyan, egyénileg és közösségileg végezhető imát, elmélkedést és áldást tartalmaz ez a könyvecske, amelyek segítenek együttérzőbbek lennünk embertársaink - különösen a szenvedők és peremre szorultak -, önmagunk és az egész terentett világ iránt. Szívhez szóló, a mindennapok tapasztalataiban gyökerező imák ezek, olyanok amelyeket nem lehet csak elvégezni és elfelejteni, kísérnek a nap során, részben egyszerű tárgyakhoz kötődnek, mint a cipő a lábunkon, a kávésbögre a kezünkben, a kavicsok a talpunk alatt, a kertünkben elültetett magok stb. Ez az önmagában értékes kis lelki kincstár nagyszerű kiegészítőjeként, folytatásaként szolgálhat a Határtalan együttérzés kötetben javasolt, hathetes lelki útnak.

Joyce Rupp OSM a nemzetközileg elismert lelkiségi író, előadó és lelkigyakorlat-kísérő amerikai szerzetesnő, aki korunk egyik jelentős lelki írója, akinek írásait eddig hét nyelvre fordították le, és gondolatai sokakat megihlettek hazáján, az Amerikai Egyesült Államokon túl is. Könyveiből személyesség, vízió, rácsodálkozás, széles látókörrel párosuló mély hit, remény, nyitottság és a szeretet melletti elköteleződés szelleme árad. Műveit a mélyen megélt lelkiség és a mindennapok gyakorlatiassága, a művészi ihlet és a sokrétű tudás, valamint a bölcs kísérő és küzdő lelki társ vonásainak egyensúlya jellemzi. A kötet magyar fordítását Bereczki Silvia segítőnővér készítette el.