Joyce Rupp

Határtalan együttérzés - Életmódteremtés

Kiadó: 
Verbum
Kiadási év: 
2019
Az együttérzés több, mint érzés: figyelmesség, tudatosság, döntés, elköteleződés, életmód - hívja fel a figyelmünket Joyce Rupp, akinek tematizált művét a mélyen megélt lelkiség és a mindennapok gyakorlatiassága, a sokrétű tudás, illetve a bölcs kísérői és küzdő lelki társ attitűdje jellemzi.
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám: 
228
30,00 RON
Raktáron
Kód:
vb19002
Részletek

A szerző által javasolt hathetes lelki út során lépésről lépésre haladva tanulhatjuk, gyakorolhatjuk szívünk kitárását. Ebben segítennek a személyes példákkal és különböző szakterületeket, hagyományokat képviselő szerzőktől idézett gondolatokkal dúsított esszék, elmélkedési anyagok, rövid imák és találóan kiválasztott szintírási mondatok. Az együttérzés mint az egész életünket befolyásoló magatartás, jelenlét, amely kisugárzik embertársainkra, az egész teremtett világra, és visszahat önmagunkra is. Arra hív, hogy tanuljunk az együttérzés mentoraitól és mindenekfelett Mesterétől, a megtestesült Együttérzéstől, Jézustól.

Joyce Rupp OSM a nemzetközileg elismert lelkiségi író, előadó és lelkigyakorlat-kísérő amerikai szerzetesnő, aki korunk egyik jelentős lelki írója, akinek írásait eddig hét nyelvre fordították le, és gondolatai sokakat megihlettek hazáján, az Amerikai Egyesült Államokon túl is. Könyveiből személyesség, vízió, rácsodálkozás, széles látókörrel párosuló mély hit, remény, nyitottság és a szeretet melletti elköteleződés szelleme árad. Műveit a mélyen megélt lelkiség és a mindennapok gyakorlatiassága, a művészi ihlet és a sokrétű tudás, valamint a bölcs kísérő és küzdő lelki társ vonásainak egyensúlya jellemzi. A kötet magyar fordítását Bereczki Silvia segítőnővér készítette el.