Joyce Rupp

Fényszikrák - Sötétség és személyes növekedés

Kiadó: 
Verbum
Kiadási év: 
2019
Ki ne ismerné s lelki sötétség kínzó, elbizonytalanító érzését? És ki ne vágyna arra, hogy képes legyen elhessegetni lelke egéről s viharfelhőket. hogy hirtelen kisüssön a nap, láthatóvá váljék az utat mutató jelzés, és minden újra szép legyen... Joyce Rupp e könyv által társunkká szegődik, segítő kezet nyújt áthaladni életünk mélypontjain.
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám: 
96
15,00 RON
Raktáron
Kód:
vb19003
Részletek

A szerző el szeretne kísérni, olyan helyzetekben is, amikor "a halál völgyében" járunk, sötét alagutakban toporgunk vagy bénultan várakozunk a búskomorság barlangja mélyén, illetve amikor másokat próbálunk elkísérni egy-egy ilyen szakaszon. Nem ígér azonnali, könnyű megoldásokat, hanem saját meg mások tapasztalatait idézve arról biztosít, hogy megpróbáltatásainkban nem vagyunk egyedül, és a remény szavait suttogja szívünkbe: a sötétség, a szenvedés fejlődésünk, növekedésünk, lelki gazdagosádunk táptalajává válhat, ha elfogadjuk. 

Joyce Rupp OSM a nemzetközileg elismert lelkiségi író, előadó és lelkigyakorlat-kísérő amerikai szerzetesnő, aki korunk egyik jelentős lelki írója, akinek írásait eddig hét nyelvre fordították le, és gondolatai sokakat megihlettek hazáján, az Amerikai Egyesült Államokon túl is. Könyveiből személyesség, vízió, rácsodálkozás, széles látókörrel párosuló mély hit, remény, nyitottság és a szeretet melletti elköteleződés szelleme árad. Műveit a mélyen megélt lelkiség és a mindennapok gyakorlatiassága, a művészi ihlet és a sokrétű tudás, valamint a bölcs kísérő és küzdő lelki társ vonásainak egyensúlya jellemzi. A kötet magyar fordítását Bereczki Silvia segítőnővér készítette el.